PROFESIONALNE WORDPRESS USLUGE

SVE ŠTO JE POTREBNO VAŠEM SAJTU NA JEDNOM MESTU
WordPress usluge i izrada sajta

IZRADA WORDPRESS SAJTOVA

Proces izrade web sajta je maksimalno pojednostavljen tako da naši klijenti ne moraju da se opterećuju tehničkim problemima i izazovima. Svi neophodni koraci od kupovine domena i hostinga do održavanja sajta i WordPress podrške su odgovornost Weblife tima.

WORDPRESS CMS

Svi sajtovi izrađeni od strane Weblife tima, koriste WordPress CMS (content management system) koji je trenutno najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem na svetu. WordPress pokreće preko 34% web sajtova na internetu ili preko 455 miliona sajtova na globalnom nivou.

PRIKUPLJANJE SADRŽAJA

Kako bi sprečili situacije gde kreiranje sadržaja može usporiti ili odložiti izradu vašeg sajta, naš tim može pružiti dodatne WordPress usluge kao što su istraživanje i prikupljanje sadržaja, preuzimanje licenciranih slika, pisanje reklamnih tekstova, usluge pisanja i prevođenja sadržaja za višejezične web sajtove.

SERTIFIKOVANI SAJTOVI

Naš interni proces sertifikacije će osigurati da se vaš web sajt ispravno prikazuje na svim uređajima sa fokusom na mobilno okruženje. Kontrola kvaliteta se izvodi pre objavljivanja samog sajta i uključuje nekoliko faza koje obuhvataju testiranje korisničkog iskustva, sadržaja, brzine sajta, tehnički SEO, funkcionalnost web sajta i kompatibilnost sa mobilnim uređajima.

Robot umetnik i web dizajn

WEB DIZAJN

Naš cilj je da dizajniramo web sajtove sa visokom stopom konverzije, kompatibilne i optimizovane za sve vrste uređaja, bez ugrožavanja brzine samog sajta. Naša web dizajn rešenja su jednostavni, profesionalni i dobro organizovani sajtovi koji prate najnovije trendove web dizajna.

PRILAGODLJIVI WEB DIZAJN

Prilagodljivi web dizajn (responsive web design) je pristup koji omogućava da se web stranice pravilno prikazuju na različitim uređajima, sa dinamičnim sadržajem, prilagođenim svim veličinama ekrana. Vaš web sajt će moći automatski da se prilagodi i odgovori na svaki korisnički zahtev.

DIZAJN ODREDIŠNIH STRANICA

Odredišna stranica (Landing page) je samostalna web stranica koja se nalazi na vašem web sajtu, posebno dizajnirana za marketinšku ili reklamnu kampanju. Za razliku od drugih web stranica, jedina svrha odredišne stranice je konvertovanje posetilaca u potencijalne klijente.

REDIZAJN WEB SAJTA

Redizajn web sajta je detaljan proces modernizacije i poboljšanja vaše web lokacije, koji uključuje ažuriranja koja se odnose na sadržaj, raspored i strukturu, formate i navigaciju vašeg web sajta sa fokusom na bolje konverzije i performanse.

WordPress usluge SEO optimizacije sajta

SEO OPTIMIZACIJA

Objavljivanje web sajta bez SEO optimizacije je identično kao i lansiranje novog proizvoda bez marketinga. Jednom pravilno optimizovan za pretraživače, vaš web sajt će privući više potencijalnih kupaca, izgraditi vaš online brend, povećati prodaju i prihode.

ISTRAŽIVANJE KLJUČNIH REČI

Istraživanje ključnih reči je prvi važan korak u procesu optimizacije sajta za pretraživače (SEO). To je proces otkrivanja reči i izraza koje ljudi koriste u pretraživačima i implementaciju tih ključnih reči tako da se upravo vaš web sajt pojavljuje na što višoj poziciji u pretraživaču tj. na stranici sa rezultatima pretrage.

SEO OPTIMIZACIJA STRANICE

SEO optimizacija stranice (On-page) je tehnika optimizacije celokupnog sadržaja na vašoj web stranici koja uključuje gustinu ključnih reči i prilagođavanje pasusa, naslov stranice, zaglavlja, tekstualni sadržaj, meta opise, optimizaciju slika, interne veze. Glavni fokus „on-page“ SEO-a je organizacija sadržaja na stranici.

TEHNIČKI SEO

Tehnički SEO se odnosi na tehnička poboljšanja vašeg web sajta koja uključuju indeksiranje, prikazivanje, brzinu, SSL i strukturu web sajta. Tehnička optimizacija učiniće vašu web lokaciju bržom i pristupačnijom za indeksiranje sa namerom da se poboljša rezultat pretrage i poveća rangiranje stranica u pretraživačima.

Robot i optimizacija brzine sajta

OPTIMIZACIJA WORDPRESS SAJTOVA

Brzina sajta može biti prepreka koja stoji između posetilaca i vaše web lokacije. Preko 50% poseta na mobilnim uređajima se otkazuje ako se stranicama učitava duže od 3 sekunde. Kvalitet vaše ponude ili kompletnog sadržaja je apsolutno nebitan ako su posetioci primorani da čekaju 20 sekundi da se stranica učita.

OPTIMIZACIJA SLIKA

Velike slike mogu dodati značajnu „težinu“ web stranici, što će povećati vreme učitavanja i smanjiti performanse vaše web stranice, posebno na mobilnim uređajima. Naš zadatak je da pronađemo savršenu ravnotežu smanjenjem veličine slike bez ugrožavanja njenog kvaliteta.

MINIFIKACIJA I KOMBINACIJA FAJLOVA

Minifikacija je proces uklanjanja suvišnih podataka koji su nepotrebni u vašem kodu bez uticaja na to kako se resursi prikazuju na strani korisnika. Kompresovanje CSS, HTML i JavaScript fajlova može drastično smanjiti broj HTTP zahteva što će ubrzati vaš web sajt i poboljšati korisničko iskustvo.

POBOLJŠANO KEŠIRANJE

Kada se pravilno implementira, WordPress keširanje će poboljšati performanse tako što će redukovati vreme koje je potrebno da se web stranica učita. Poboljšano keširanje će direktno uticati na SEO rangiranje, bolje stope konverzije i zadovoljstvo korisnika i predstavlja jedan od najefikasnijih načina da ubrzate svoj web sajt, bez žrtvovanja količine ili kvaliteta sadržaja tokom procesa optimizacije.

Robot i održavanje sajta

ODRŽAVANJE WORDPRESS SAJTOVA

Kao i svaki drugi softver, vaš web sajt zahteva redovno održavanje kako bi ostao funkcionalan i produktivan. Naše usluge održavanja uključuju namenski tim koji će pokriti sve potrebne zadatke kako bi vaš web sajt mogao da bude ažuriran i da ispravno funkcioniše.

NADGLEDANJE WEB SAJTA

Nadgledanje web sajta (Website monitoring) je proces praćenja i provere ispravnosti vaše web lokacije koji obuhvata testiranje dostupnosti, performansi i funkcionalnosti. Praćenje web sajta osigurava da je vaša web lokacija dostupna svim posetiocima i da sajt radi u skladu sa očekivanjima.

UPRAVLJANJE WEB SAJTOM

Upravljanje web sajtom se odnosi na sve aktivnosti nakon pokretanja web lokacije, kao što su upravljanje sadržajem, kompletna podrška, ažuriranje i održavanje bezbednosti vašeg web sajta. Usluga upravljanja web stranicama obezbediće vam stručan tim koji će brinuti o svim odgovornostima web stranica, a vama će omogućiti više vremena da se fokusirate na svoju prodaju i kupce.

WEB SAJT ANALITIKA

Web analitika je proces merenja, prikupljanja i analize podataka koje generišu korisnici koji posećuju vašu web sajt i komuniciraju sa njim. Pratećenjem ponašanja korisnika i njihovih aktivnosti na vašem web sajtu, prikupljaju se dragoceni podaci za optimizaciju i praćenje marketinških kampanja.

Usluge Wordpress podrške 404 greška

WORDPRESS PODRŠKA I SERVISIRANJE

Naše usluge WordPress podrške predstavljaju jednokratno rešenje za svaki pojedinačni problem identifikovan na vašem web sajtu. Sve usluge WordPress podrške su uključene u naše mesečne planove održavanja WordPress sajtova.

REŠAVANJE WORDPRESS PROBLEMA

Weblife WordPress usluge podrške rešavaju sve uobičajene WordPress probleme koje vaša web lokacija može doživeti: kritične greške i greške u bazi podataka, neispravne veze, probleme sa e-mailom, temom ili dodacima, probleme sa SSL -om i mešovitim sadržajem, probleme sa WordPress kešom, probleme sa URL -om web lokacije kao i probleme sa preusmeravanjem.

REZERVNE KOPIJE, KLONIRANJE I MIGRACIJE

Možemo lako da napravimo kompletnu rezervnu kopiju ili klon cele vaše WordPress lokacije. Ručno kreiranje rezervnih kopija neophodno je za obnavljanje identične replike vaše WordPress lokacije kada nešto pođe po zlu. Rezervne kopije WordPress sajta su najvažnija odbrana od bezbednosnih pretnji, hakovanja i gubitka podataka.

POMOĆ I KONSULTACIJE

U slučaju da vam je potreban potpuno nov web sajt ili ste naišli na neke probleme na već postojećoj WordPress web lokaciji, uvijek nas možete kontaktirati za bilo kakvu pomoć ili konsultaciju. Kontaktirajte nas sada da biste zakazali besplatnu 30-minutnu konsultaciju putem telefona, Skype-a, Google Meet-a ili Zoom-a.

KLIJENTI ZADOVOLJNI NAŠIM WORDPRESS USLUGAMA

Aktuelni projekti